Van honlapod, mégsem sikeres? Miért?

  • -

Van honlapod, mégsem sikeres? Miért?

Category : Egyéb

Sajnálatos módon a weboldalak több, mint 87%-a alkalmatlan arra, hogy a tulajdonosának bevételt termeljen. Sokan bele sem gondolnak abba, hogy a küllemen kívül mennyi mindent számításba kell venni, ha honlapkészítésről van szó.

weboldalak

Sokszor már az első lépés is problémát okozhat. A honlapkészítésénél fontos, hogy ne magadnak csinálj honlapot – hanem a közönségednek. Tudd mely korosztályt szeretnéd megragadni. Hisz lehet, ami neked tetszik, az egy 10-20 évvel fiatalabb generációnak már nem mond semmit. És ez igaz akár a színvilágra is…

Hiába lehet ma már ingyenesen letölthető sablonokat használni, ha a felépítésben nem vagyunk jók – és nem is kell annak lennünk. Hisz ezt meg tudják tervezni olyan szakemberek, akik ezzel foglalkoznak, nagyobb a rálátásuk a piacra is.

csapatmunka

Sokan azt gondolják, van egy jól bevált honlapjuk, ami látogatottságban is kiemelt helyen van a többi honlappal szemben, akkor minden megy a maga útján. Azonban a mai technika már úgy fejlődik, hogy ez sajnos nem így van.

Ma már az emberek többsége nem asztali gépről internetezik, hanem mobil készülékekről. Ezen pedig az asztali gépre megírt honlap nemélvezhető, sokszor átláthatatlan. Ezért a már meglévő honlapunkat át kell alakítanunk úgy, hogy azt minden felhasználó elérhesse – hisz ez a sikerünk titka.

A mobil vagy táblagépet használókat könnyen elcsábíthatjuk a különféle applikációk létrehozásával, mellyel egyedivé tehetjük az általunk „közölt üzenetet”.

tabletek

Ne riadjunk vissza, ha azt sem tudjuk, hol kezdjünk ehhez hozzá – hisz ezt sem kell tudnunk. Nekünk elég annyi, hogy rájöttünk arra, nemelég ha a honlapunk tökéletesen működik egy asztali gépen. Terjeszkedjünk több irányba ezzel megelőzve a versenytársakat.

A jó hír, hogy mindehhez elég egy ötlet. Ha ez már megvan, akkor írj nekünk, és mi megvalósítjuk úgy, hogy a mai technológiának is megfelelő legyen.