Rólunk

Köszöntünk az Oldalunkon!

A Zappy-Ware csapata azért alakult, hogy megvalósíthasd az álmaidat, követve a technika fejlődését. Mi sikeresebbé tesszük vállalkozásodat egy új honlappal, vagy mobil alkalmazással, ahol maximálisan a Te elképzeléseidet tartjuk szem előtt.

Te magad is kitalálhatsz saját, egyedi alkalmazásokat a mobilodra, amit a honlapodhoz is elkészíthetsz, a könnyebb használat vagy a funkciók kibővítésének érdekében. Például ha autókereskedő vállalkozásod van, készíthetsz hozzá egy olyan alkalmazást, aminek segítségével felpörgetheted a használt autók eladását. Az általunk megalkotott applikációval kösd össze a környezetedben vagy országos szinten az eladókat és a vásárlókat, bonyolítsd le a megrendeléseket, hogy aztán kiszélesíthesd a beszerzőid körét.

Az oldalunkon várjuk kérdéseidet (Van egy ötleted, de nincs honnan elindulni? Van honlapod, de bővíteni szeretnéd? Vállalkozásod számára szeretnél egy dinamikusan működő applikációt?), hogy ne tölts órákat a weben a válaszok keresésével. Itt szakértők válaszolnak, és segítenek Neked.

Naponta frissülő Facebook oldalunkon naprakész cikkekkel, a legfrissebb hírekkel várunk, ahol szintén felteheted a kérdéseidet.

Facebook