Adatvédelmi Irányelvek

Minden Családbarát játék biztonságosan használható kicsiknek és felnőtteknek egyaránt

Az adatvédelem kiemelten fontos a számunkra, és komolyan vesszük a védelmüket. Kérjük, tekintse át alább az Adatvédelmi Irányelveinket, és ha van kérdése vagy javaslata, örömmel fogadjuk a visszajelzéseit.

ADATVÉDELMI IRÁNYELVEK

  • SZEMÉLYES INFORMÁCIÓK: Nem gyűjtünk semmiféle azonosításra alkalmas információt a felhasználóinkról.
  • ADATVÉDELEM: Amennyiben az egyes alkalmazások működése megköveteli, hogy a felhasználó megadja az e-mail címét, jelszavát vagy bármilyen más adatot magával kapcsolatban, a lehető legszigorúbban védjük azokat az illetéktelen hozzáférésekkel szemben. Bármilyen információ megosztása a felhasználóról egy harmadik féllel szigorúan tiltott számunkra.
  • KORHATÁR: Amennyiben az alkalmazásunk nem való a 13 évnél fiatalabbaknak, úgy az adott platform keretei között jelezzük ezt a felhasználó felé. Ha valamelyik Családbarát játékunkat egy 13 évesnél fiatalabb felhasználó használja, úgy javasoljuk egy nagykorú felügyeletét hozzá, elsősorban a segítségnyújtások végett.
  • ANONIM INFORMÁCIÓGYŰJTÉS: Alkalmazásaink és weboldalaink gyűjthetnek azonosításra alkalmatlan felhasználói adatokat, hogy segítsék a a szolgáltatások és alkalmazások minőségének fejlődését.
  • INTERNET KAPCSOLAT: Alkalmazásaink legtöbbje nem követeli meg az aktív Internet kapcsolat meglétét, mindazonáltal az első telepítés és indítás során célszerű ezt biztosítani a további adatfájok letöltése végett.
  • ALKALMAZÁSON BELÜLI VÁSÁRLÁSOK: Alkalmazásaink tartalmazhatnak olyan funkciókat, melyek hozzáféréséhez tovább apró összeg kifizetése szükséges. Ezek lehetnek egyszer fizetendők vagy előfizetésen alapulók. Természetesen ezen típus meghatározása világosan meghatározott az alkalmazáson belül.
  • REKLÁMOZÁS: Alkalmazásaink tartalmazhatnak harmadik féltől származó reklámanyagokat. Alkalomadtán más alkalmazások promotálása is előfordulhat, mint reklám.
  • KÖZÖSSÉGI HÁLÓZATOK: Alkalmazásaink tartalmazhatnak olyan bejelentkezési lehetőséget, amihez a felhasználó a saját közösségi profiljai valamelyikét használhatja. Ilyen esetben a kiválasztott közösségi platform lehetőségeihez mérten alkalma van megválasztani, mely adatát osztja meg az alkalmazással, és melyet tart rejtve. Emellett az alkalmazáson belül további hivatkozást bíztosíthatunk a felhasználónak, hogy terméktámogatást vagy termékinformációt kaphasson a felhasználó.

KÉRDÉSEK AZ ADATVÉDELMI IRÁNYELVEKKEL KAPCSOLATBAN
Amennyiben kérdése vagy javaslata van az Adatvédelmi Irányelveinkkel kapcsolatban, úgy a zappyware@zappyware.com e-mail címen léphet kapcsolatba velünk.

AZ ADATVÉDELMI IRÁNYELVEK VÁLTOZÁSAIRÓL
Fenntartjuk a jogot, hogy az Adatvédelmi Irányelveinket bármikor módosíthassuk a törvényi lehetőségek között, előzetes figyelmeztetés nélkül. Minden módosítás azonnal érvényesnek tekinthető és megtekinthető itt, ezen az oldalon. Minden felhasználónk felelőssége, hogy elolvasta-e és megértette-e az itt összefoglalt irányelveket, és nyomon követi-e időről időre az itt közzétett módosításokat.

FRISSÍTVE
Az Adatvédelmi Irányelvek utolsó frissítési dátuma: 2016. 07. 23